Tarife
 

 

 Pentru evitarea neplăcerilor, vă rugăm ca, pentru întrevederea cu echipa noastră să efectuați o programare la adresa de email, prin telefon sau direct la sediul nostru.

În cazul în care este nevoie de translator, vă rugăm să ne anunțați.  

 Vă mulțumim! 

                                         Cu stimă,                                                    Nobility Class. 

 

 

 

 

Tarife
Pentru ușurarea plății și din respect pentru clienți , aceștia pot eșalona valoarea contractului  în acord cu firma noastră .
Preț deplasare specialist în protocol
În cazul în care clientul nu poate ajunge la sediul nostru , acesta poate solicita deplasarea specialistului .În funcție de distanță și de timpul necesar pentru consultanță se va calcula prețul .
Servicii de calitate la prețuri  sub cele găsite pe piața europeană la momentul actual. Seriozitatea este exemplară.
Instruire eficentă atât pentru sistemul de management cât și pentru angajații din teren. Profesionalismul este de nota zece, lucrez cu plăcere de fiecare dată cu dumneavoastră fie ca este vorba de eveniment, instruire, sau consultanță pentru selectarea resurselor umane. Vă mulțumesc pentru devotamentul arătat!
Îmi face o imensă plăcere să scriu această recenzie, pentru că nu am să uit cum v-am sunat la ora 21 într-o duminică  deoarece tocmai ce aflasem că a doua zi aveam inspecție de la Corporația de care aparținem, mi-ați răspuns, am stabilit planul de protocol necesar, iar a doua zi la prima oră a dimineții erați în compania și aplicați strategia. Ați fost salvarea echipei pe care o conduc, singura din grupul Corporației  care a rămas completă datorită programului de protocol și consultațiilor pe repede înainte pentru etichetă și protocol de business. Recomand cu toată încrederea pe domnișoara P. și echipa N.C. adevărați profesioniști în materie de relații necesare în business. Vă mulțumesc! 
VANEK GROUP
© 2017 uKit VANEK GROUP